zeleni-forum -- Otvorena mailing lista za suradnju i razmjenu informacija o zastiti okolisa, prirode i drustvenoj pravdi

 

Detalji zeleni-forum

Dobrodosli na mailing listu Zelenog foruma - mreze udruga za zastitu okolisa! Ova lista namijenjena je aktivistima/cama udruga clanica mreze, ali i svima ostalima koji/e zele suradjivati na zajednickim aktivnostima te razmjenjivati informacije o zastiti okolisa, prirode i drustvenoj pravdi.

Osim mailing liste, informacije razmjenjujemo putem online komunikacijske platforme www.ekologija.hr gdje mozete naci vise informacija o spomenutim temama i organizacijama...

Da biste vidjeli kolekciju prijašnjih poruka koje su stigle na listu, posjetite zeleni-forum Arhivu. (Trenutna arhiva je dostupna samo članovima liste.)

Korištenje zeleni-forum
Da biste poslali poruku svim članovima liste, pošaljite e-mail na zeleni-forum@pula.org.

U donjem dijelu se možete pretplatiti na listu ili promijeniti svoju postojeću pretplatu.

Pretplaćujem se na zeleni-forum

Pretplatite se na zeleni-forum ispunjavanjem sljedeće forme. Bit će vam poslan e-mail u kojem se zahtjeva potvrda da bi se ostale spriječilo da vas pretplate. Ovo je privatna lista, što znači da lista članova nije dostupna onima koji nisu članovi.

  Vaša email adresa:  
  Vaše ime (opcionalno):  
  Dolje možete unjeti privatnu lozinku. Ona pruža samo osrednju zaštitu, ali bi trebala onemogućiti drugima da petljaju po vašoj pretplati. Ne koristite neku "važnu" lozinku jer će Vam ona povremeno biti poslana e-mailom kao čisti tekst.

  Ako se odlučite ne unositi lozinku, ona će automatski biti za vas generirana i bit će vam poslana onda kada potvrdite svoju pretplatu. Uvijek možete zatražiti da vam se ista ponovo pošalje kada uređujete svoje osobne postavke.
  Izaberite lozinku:  
  Upišite ponovno lozinku radi potvrde:  
  Na kojem jeziku želite da vam se prikazuju poruke?  
  Želite li svakodnevno primati kratak sažetak poruka s liste na mail? Ne Da
zeleni-forum Pretplatnici
(Lista pretplatnika je dostupna samo članovima liste.)

Email adresa i lozinka s kojom pristupate listi pretplatnika:

Adresa: Lozinka:   

Da biste se odjavili sa zeleni-forum, dobili podsjetnik lozinke, ili promjenili vaše pretplatničke postavke unesite vašu pretplatničku e-mail adresu:

Ako ostavite polje prazno, bit ćete upitani za svoju e-mail adresu


zeleni-forum listu vrti zeleni-forum-owner at pula.org
zeleni-forum administrativno sučelje (zahtijeva autorizaciju)
Pregled svih pula.org mailing listi

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Python Powered GNU's Not Unix Debian Powered